Helen en Delen

Over mij

Mijn naam is Andries Sijtsema. Ik werd in december 1954 geboren in het Friese dorpje De Knipe in de gemeente Heerenveen.

IMG-20160207-WA0001

Roeping

15 september 2012 was de dag dat ik, na een zeer depressieve periode in mijn leven, opnieuw geboren ben. Ik werd ‘aangeraakt’ door een energie (ik noem het ‘engelen energie’), die ook wel “het witte licht” wordt genoemd. Er werd door deze zachte, intens liefdevolle aanraking in één klap een diepe transformatie bij mij in gang gezet, en er werd mij door deze verschijning duidelijk gemaakt dat ik veel mensen kon en zou gaan genezen. Ik kan niet alles benoemen wat er vanaf toen allemaal gebeurd is (dat kunt u lezen in het gastenboek), maar iedere dag maak ik sindsdien wel een wonder mee.

Liefde

De eerste behandelingen die op mijn roeping volgden waren voor mij openbaringen. Ik wist er niet meteen woorden aan te geven, maar door het vasthouden van mensen en door mijn handopleggingen ontstonden spontane genezingen waar ik geen rationele verklaring voor had en die mijzelf, mijn cliënten en omgeving versteld deden staan. Mensen waren bijvoorbeeld, na vaak jarenlange pijnen, ineens van hun pijn verlost. Elke behandeling die ik sindsdien doe, stemt mij nederiger en doet mij beseffen: ‘IK’ ben het niet die deze heling tot stand brengt; dit is niet ‘van’ mij, maar komt ‘door’ mij. Ik mag een kanaal zijn voor de helende kracht en liefde van Jezus Christus.

Mijn missie

Mijn missie is de pijn en het lijden van mensen verlichten of wegnemen en ze opnieuw in contact brengen met hun eigen kracht en met de helende kracht en liefde van Jezus Christus. Iemand zei me eens: ‘Jij haalt verloren zielen terug naar huis’. Misschien is dat nog wel de beste omschrijving. Sommige mensen ervaren mijn behandeling alsof ze weer terug gebracht worden naar de basis.

Verwondering

Elke dag is sinds september 2012 voor mij opnieuw een dag van verwondering van meer en meer eerbied voor ‘het wonder’. Elke dag weer sta ik verbaast van wat ‘mijn’ helende handen mogen doen en wat de kracht en liefde van Jezus christus teweegbrengt in de levens van mijn cliënten. Als ik bij iemand in liefde een handoplegging doe die vervolgens geneest van jarenlange, chronische pijn, of verlost is van trauma(‘s), dan is dat voor mij altijd weer een moment van puur geluk. Ik voel diepe liefde als ik zie dat mensen weer gaan geloven in hun eigen kracht, oervertrouwen in zichzelf en het leven terugkrijgen, meer en meer zichzelf worden én er beter uit gaan zien. Dat ik daaraan mag bijdragen, ervaar ik elke dag opnieuw als een wonder. Dit is de allermooiste gave die een mens kan ‘bezitten’.