Helen en Delen

Clienten vertellen

 1. Andries heeft mij onlangs behandeld aan een pijnlijke plek in mijn kaak die daar al ruim twee jaar zat na het vervangen van een oude vulling.
  Ik ben met die klacht vaak terug geweest naar de tandarts en de kaakchirurg maar de plek bleef en de pijn ook.
  Ik zocht daarom naar een alternatieve route en kwam zo bij Andries uit.
  Ik denk dat ik een lastige cliënt moet zijn geweest want hoewel ik heel graag wilde geloven in zijn manier van genezen vond ik het tegelijkertijd ook moeilijk om er volledig op te vertrouwen en mij daarvoor open te stellen.
  Ik was daarom ook enorm verbaasd en blij verrast toen ik na een periode van behandelen op een ochtend compleet pijnvrij wakker werd. Het was een hele vreemde gewaarwording omdat ik er zo aan gewend was dat de pijn daar continue aanwezig was.
  Ik bleef maar aan mijn kaak voelen omdat ik niet kon geloven dat het echt waar kon zijn. Dat die plek echt helemaal verdwenen zou kunnen zijn.
  Het is wel zo. De pijn is weg.
  En pas nadat ik ontdekte dat de pijn weg was zag ik dat Andries mij intussen een bericht had gestuurd waarin hij zei dat hij had gevoeld dat de genezing snel zou inzetten.
  Ik ben enorm dankbaar en heb echt geen enkele twijfel meer wat betreft deze manier van genezen. Andries is absoluut een heler met bijzondere vermogens en ik ben heel blij en dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen.
  Dus bij deze nogmaals: dankjewel Andries.

 2. Bericht inhoud:
  Na ongeveer een half jaar met onverklaarbare blaasklachten gelopen te hebben en in het ziekenhuis verschillende vervelende onderzoeken die niets uitlezen kwam ik terecht op de site van Andries. Hij vroeg me om een foto te sturen en begon met de behandeling. Gelijk begon ik me met de dag rustiger en beter te voelen. Mijn klacht van constant het gevoel van een blaasontsteking te hebben en heel vaak moeten plassen werd minder maar was nog niet helemaal weg. na tel contact hierover verzekerde Andries me dat met vertrouwen op beterschap en geduld dit helemaal zou verdwijnen. En jawel na een aantal dagen was dit het geval. Ik had al bijna mijn vakantie geannuleerd vanwege lange busreis en ongemak van vaak plassen. Gelukkig heb ik dit niet gedaan en volledig op Andries behandeling vertrouwd. Ik heb tijdens de busreis van 17 uur de toilet in de bus niet bezocht alleen net als iedereen met de stops en een hele fijne vakantie gehad met totaal geen klachten meer! Echt een wonder! Dankjewel vriend x
  Nancy

 3. Ik ontmoette andries op een site en we kwamen in gesprek per telefoon, hij wist gelijk al dat ik heel veel meegemaakt had,ik begon met mijn rechter hand rondjes te draaien over mijn maag en kon niet stoppen, ik zei wat doe je met mij? Hij zei, er zit daar iets wat er niet thuis hoort.Hij is geweldig ik heb een maag verkleining gehad en dat kon hij niet weten .Ik had veel last van mijn maag kon bijna niets op.hij is geweldig ik geloof in hem ik voel me fijn.ik weet zeker dat hij mij genezen heeft ik voel mij weer goed, hij werkt via de heer.Dank je wel lieve engel van me.

 4. Nadat ik met Andries in contact kwam vertelde hij mij dat hij de gave heeft om te helen en dagelijks mensen helpt. De mooiste en meest bijzondere gebeurtenissen tot gevolg hebbend.
  Ook ik heb na vier behandelingen / sessies waarbij Andries me hielp met mijn genezing gezorgd voor een wonder. Ik was mentaal en fysiek uitgeput door een burnout en voelde me zeer snel herstellen.
  Ik slaap weer goed, mijn energie is terug, vertrouwen terug en de druk die ik ervoer in mijn lichaam is weg.
  Ik ben met de hulp van Andries in een paar dagen genezen en heb de energie om weer verder te gaan en sterker te blijven.
  Andries appte me dat mijn genezing aanstaande is en ik de resterende behandelingen aan een ander mag schenken wat heel fijn is.
  De gave van Andries om te helpen is geweldig en helpt ook echt!!!

 5. Ik kwam andries tegen op een site we hadden een leuk gesprek adries vertelde dat hij een gave had in eerste instantie dacht ik ja hoor zal wel ik vertelde hem dat ik pijn in mijn knie had hij zei maak er een foto van dat deed ik die zelfde avond voelde ik de warmte in mijn knie Adries heeft een paar dagen mijn knie behandeld op afstand en ik moet zeggen de pijn is weg ?Bedankt Adries

 6. Ik heb Andries ontmoet in het zwembad in Steenwijk.
  Ik sport 2x in de week en ik zwem ook 2x in de week.

  Ik heb voor een halfjaar door Azië gereisd, en sinds mijn thuiskomst hier in NL begon ik rare klachten te krijgen.
  Hele erge pijn en druk tussen mijn schouderbladen.
  En het gevoel alsof ee van binnenuit iets drukte op een zenuw die het hoesten uitlokte. Waardoor ik soms erg benauwd werd en in paniek raakte want ik kon niet stoppen met hoesten.
  En de pijn was zo heftig dat ik op een dag zelfs naar de spoedeisendehulp wou gaan (dit uiteindelijk niet gedaan).
  Niks hielp, ik nam paracetamol en kon op geen enkele manier zitten of liggen zonder te hoesten of gigantische pijn te hebben.

  Dit hield zeker een aantal maanden. Het kwam en het ging weer.
  Ondanks alle klachten ben ik toch door blijven sporten.
  Toen kwam ik dus Andries tegen en vertelde mij wat hij deed.
  Op dat moment dacht ik echt: WoW dit had zo moeten zijn.
  Precies op het moment dat ik er behoorlijk doorheen zat ontmoette ik Andries.
  Na onze ontmoeting en de handdruk die wij elkaar gaven was ik 1,5 week klachten vrij.
  Hij vertelde mij: denk er nog maar even rustig over na en laat het op je inwerken.
  Ik had het nog even gelaten voor wat het was. De klachten bleven aanhouden en toen dacht ik: ja ik doe het gewoon.
  Dus ik nam contact op met Andries waarop hij mij vroeg een foto te sturen van mijn schouderbladen.
  De behandelingen zijn goed aangeslagen. Ik ben momenteel klachtenvrij.

  Heel erg bedankt voor deze bijzondere ontmoeting en ervaring! Zeker het proberen waard!!!

 7. Via ’n site leerde Andries mij kennen, tel contact , na een puntje van mijn , zijn , verteld moest ik stoppen , kreeg thuiszorg over de vloer, ben met haar in gesprek , hoorde sms, VERGAT ANDRIES, zijn woorden, voelde mij licht in mijn hoofd , géén pijn in mijn nek, warme schouders en ’n vieze smaak in mijn mond , HEB IK NOOIT. EN het voor mij belangrijkste , mijn rechterhand heeft geen , krom stand meer, ik heb door val van trap, leuning misgrijpen ’n onvoltooide dwarsleasie , mijn halswervels 5e 6e 6e 7e veschoven, pinklengte ruggenmerg kwijt, loopproblemen, krukken , rollator,elastieke kousen dragen vanwege weinig lopen, vocht van slag, Mijn hand ben ik al blij mee, heb kracht terug en geen , rare kromstaande hand, het viel vandaag mij hulp en Physiotherapeute op, heb Physio iedere dag, ben Chronisch, hóóp op beter lopen én mijn vochthuishouding verbeteren, Ben NU al dankbaar , Dank je Andries met deze toevallige , ontmoeting, tussen ons EN dat jij ermee begon met , onze , kennismaking, lieve groet, Anjo. xx

 8. In de zomer van 2018 kwam ik op het werk in contact met Andries. Al snel kregen wij het over zijn gave. Van nature ben ik nogal wantrouwig dit soort zaken, maar ook wel nieuwschierig. Daarom had ik gelijk al voor mij zelf besloten om niets te zeggen over de klachtjes die ik heb. Andries heeft dezelfde dag nog een foto van mij genomen en is begonnen met zijn behandeling. Een heel vreemde ervaring was dat ik die avond op de bank zat en een vreemd gevoel kreeg. Gelijk daarna kwam er een berichtje van Andries dat hij de eerste behandeling had uitgevoerd. De volgende dag kreeg ik een berichtje dat mijn foto naar beneden was gevallen. Andries vertelde dat dit betekent dat de genezing is ingezet en dat er verder geen behandeling nodig was. Ondanks mijn skepses heb ik moeten constateren dat er wel degelijk iets is gebeurd met mijn lichaam. Ik had namelijk een enorme bult aan de rechter zijde van mijn lichaam die er al jaren zat. Tot mijn grote verbazing bleek deze te zijn verdwenen. Ook enkele bij andere klachten bleek er verbetering te zijn opgetreden. Omdat ik nog 9 behandelingen tegoed had heeft Andries ook mijn vrouw behandeld. Al jaren heeft zij behoorlijk veel last van fibromialgy waarvoor zij ook officieel gediagnosticeerd is. Nu, een paar maanden later moeten wij constateren dat zij hier veel minder last van heeft. Wij hopen dat dit ook de komende koudere perioden zo blijft omdat het toch een vorm van reuma is. Wij zijn bijzonder blij en dankbaar dat wij Andries hebben ontmoet.

 9. Maandags naar de huisarts omdat ik een paarse vlek in mijn linker oog had. Dinsdag naar het ziekenhuis hiermee en daar constateerde men dat een verstopt bloedvat in mijn netvlies ervoor verantwoordelijk was dat er een stukje afgestorven was. Andries hielp mij en donderdag weet controle in het ziekenhuis. Nieuwe foto’s gemaakt en vergeleken met de eerste serie. De oogarts stond voor een raadsel.mijn netvlies was weer heel en geen verstopping meer te zien. Dankjewel vriend ????

 10. Onderwerp: sportblessure

  Bericht inhoud:
  Beste Andries,

  Geweldig bedankt, voor de genezende kracht van verlichting die jij middels n foto van mij hebt kunnen bewerkstelligen.
  Na 5 jaar geen kickbokstraining meer gevolgd te hebben ging ik 6 weken geleden zoals vanouds weer eens helemaal los op de bokszak.
  Doordat ik veel te enthousiast begon (zonder opwarming/ontzettend stom) blesseerde ik mijzelf enorm door via een tussenstap& vanuit de onderkant een leverstoot op de zak te scoren.
  Aangezien ik borstprotheses heb, verschoot/bewoog mijn prothese door de sterkte spierspanning en had ik een linkerborst die 2x zo groot was van de verrekte spier, en een pijn dat het deed, enorm!!!
  Mijn trots en schaamte opzij zettend, ging ik in gesprek met Andries, hij was mijn laatste hoop.
  Een paar keer, op afstand, zonder aanraking voelde ik elke keer, de genezende werking, de pijn nam af, de zwelling, en ik voelde dat alles weer gewoon op zn plek schoof.
  Onbegrijpelijk, voor iemand, die best met zn benen op de grond staat.
  Ik ben overtuigd, en heb respect voor het feit dat iemand hiervoor kiest, om zn medemens te laten zien, wat helen is!

 11. Heb Andries leren kennen in Maart 2017 en hij heeft mij behandeld vanwege mijn hart wat maar voor de helft pompte ( cardiomyopathie). Ik was in 1 week 6 kg aan vocht aangekomen en had ook een bloeddruk van ca 210 / 140 en heb verschillende onderzoeken gedaan in het ziekenhuis. Met plastabletten en bloeddruktabletten wel onder controle gekregen maar dacht dat mijn hart onvoldoende zou blijven pompen omdat het aangeboren was, werd mij verteld. In mei weer onderzoeken gedaan en toen naar de cardioloog daarna voor de uitslag. Tot zijn verbazing en ook van mij zei hij dat er niets afwijkends te zien was op de scans.

  Ook is er plekje op mijn arm die ik al jaren had bijna verdwenen vanaf de behandeling van Andries.

  Andries bedankt !

 12. maart 2017

  Ik leerde Andries kennen op een verjaardag. We zaten naast elkaar. Andries, met zijn toch opvallende verschijning, en ik raakten in gesprek waardoor ik geboeid raakte door zijn bijzondere gave en werkwijze. Andries voelde mijn verdriet van dat moment en hij bood zijn hulp aan. Na het maken van een foto spraken we af dat hij mij een aantal ochtenden zou behandelen. Dit gebeurde op afstand. Ik was op mijn werk. Elk ochtend voelde ik zijn kracht. Zijn energie ving ik direct op. Vrijwel direct voelde ik bij mij ook weer energie stromen. Ik heb mij zelden zo goed gevoeld als in de weken van de behandeling. Dankbaar en blij ben ik daarvoor.
  Ik ben niet iemand die makkelijk om hulp vraagt maar voor mijn zoon die op dat moment een zware crisis in zijn relatie ondervond deed ik dat wel. Voor je kind wil je zo graag het beste. Ik heb zijn foto doorgestuurd naar Andries. Vanaf dat moment zag ik vrijwel direct gedragsverandering bij mijn zoon. Hij is geweldig door Andries geholpen. Ik durf te zeggen dat mede door de kracht van Andries zijn relatie is gered.
  Ik ben heel blij dat ik Andries heb leren kennen en ben nog altijd dankbaar voor zijn hulp.

 13. Een paar jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Andries. Hij heeft ons behandeld i.v.m. resp. buik- en rugklachten. Sinds zijn behandelingen zijn onze klachten overgegaan!
  Maar Andries helpt niet alleen mensen, maar ook dieren. Ons oude Friese paard heeft hij ook al meerdere keren geholpen. Ondanks de ernstige beenblessure die ze heeft, is ze sinds de behandelingen enorm aangesterkt en is weer vol levenslust!
  Andries, heel veel dank en we hopen dat je nog veel mensen en dieren zult kunnen helpen.

 14. Een vriendin van mij adviseerde me Andries te bellen, weet sinds kort dat ik Lyme heb
  Diezelfde avond stond Andries bij mij in de kamer en werd het weer licht.
  Ik voelde me direct door hem geraakt.
  De weken erna heeft hij mij dagelijks op afstand behandeld en al heel snel voelde ik mijn klachten minder worden

  Een hele bijzondere man met een prachtige gave.
  Ben zeer dankbaar Andries te hebben mogen leren kennen. Lieve Andries dank je wel voor je healings en je luisterend oor. Het was van onschatbare waarde.

  Liefs Marielle

 15. Jou te ontmoeten Andries, was zo Bijzonder!

  Ik wist niets van jou bijzondere gave en had een helse pijn in mijn been door een ernstige vernauwing in mijn rug toen we elkaar ontmoeten.
  Later op de dag hoorde ik wat voor gave je had en toen besefte ik, dat vanaf het moment ik contact met jou had, de pijn in mijn been verdwenen was! Ik kon de momenten voelen als jij me behandelde op afstand via mijn foto en nu na weken later kan ik dagen zonder enige medicatie. Je hebt me hele bijzondere tips gegeven en was heel direct en duidelijk waar ik wat me kon en moest.

  Daarna heb je mijn man behandeld die zeer ernstige rugklachten had en ook hij was naar weken pijn vrij!

  Een maand geleden is ons kleinzoontje geboren en had behoorlijke opstart problemen met heel veel huilen, onze dochter vroeg mam kun je Andries niet bellen? Direct contact gezocht met Andries en hij heeft hem ook meteen behandeld via een foto. Andries gaf bijna direct aan waar het aan lag, een paar dagen en dan zie je verandering zei hij, nu 4 weken later kennen wij hem niet meer terug, zo tevreden en zo’n bijzonder mannetje!

  Wij zijn heel dankbaar en het is heel speciaal dat wij Andries hebben mogen ontmoeten.

  Een hele dikke knuffel van ons!

 16. Lieve Andries.

  Ik heb jou één keer ontmoet.
  Je hebt je hand in mijn nek gelegd……
  En daarna heb je mij behandeld via mijn foto.
  Ik had al jaren last van mijn “spataderbeen”.
  Ben er al een paar keer aan geholpen maar na verloop van tijd kwam de spatader, en de constant zeurende pijn, steeds weer terug.
  Sinds jouw behandeling heb ik nooit meer last van pijn gehad in mijn been.
  Ik kan weer einden lopen en winkelen zonder er nog last van te hebben.
  Dank je wel Andries voor het wegnemen van de pijn!

  Ik hoop dat je nog veel mensen mag helpen met je bijzondere gave…..

 17. We live in the US and it was about a year ago that bad things started to happen to us. My wife got problems sleeping and It was not long after that I lost my job. Everything seemed to happen to us at once.
  It was only when we contacted Andries some months later that everything started to turn to the positive again. He treated us both and we could feel the dark cloud lift. We are now doung very well and ask for his blessing and support whenever we need it. T

 18. Wij wonen sinds 3 jaar in Californie. Bij de immigratie procedure / gezondheids onderzoeken hoorde de dokter een ruisje bij m’n hart. Dit hebben m’n ouders ooit wel eens genoemd maar dat was ik vergeten.
  Nu was het niet ernstig maar dat de dokter het hoorde verontruste me toch en heb ik Andries gecontacteerd.
  Na de gehele behandel reeks te hebben doorlopen ben ik onlangs terug geweest bij de dokter en heb een nieuwe echo laten maken. Tot ieders grote verbazing was het lek of gaatje in het tussenschot van de hartkamers weg. Niemand begreep hoe dat kon maar ik wist wel beter!!! Dank Andries.

 19. Hallo Andries,

  Je kwam hier voor ons zoontje Roan.
  Roan is bijna een jaar oud en heeft nog nooit langer dan 3 uurtjes achter elkaar geslapen en wordt s’nachts bijna elk uur in paniek wakker. Medisch gezien mankeert hem niets.

  Toen je hier kwam wilde hij niets van je weten net als z’n grote broer ėn onze hond.
  Maar binnen 20 minuten zat je op de grond met 2 kleine mannetjes op je schoot en een hond onder je arm.
  Onze hond komt uit het buitenland en is erg schuw, maar de verandering die we bij haar zien is zo bijzonder.
  Ze is er nu gewoon bij als er bezoek is en is veel minder angstig tegenover vreemden. Wat een verschil!

  Aan onze zoon konden we meteen merken dat er het een en ander gebeurde.
  Sliep meteen een aantal nachten door.
  Ook is Roan een stuk rustiger geworden, kan meer hebben qua drukte .
  Als hij nu s’nachts wakker wordt is hij niet meer zo in paniek en gaat na een slokje water weer slapen.

  Voor iedereen die twijfelt zou ik zeggen, probeer het gewoon, je zult versteld staan.
  Wat zijn we blij dat je op ons pad kwam.
  Erg veel dank hiervoor.

 20. vorig jaar oktober ontdekte ik een knobbeltje in mijn borst. Toen Andries hiervan hoorde bood hij aan mij te helpen. Omdat ik bekend was met zijn gave wilde ik dat natuurlijk graag.
  Hij heeft mij op afstand (foto) behandeld.
  Vanmorgen naar het ziekenhuis geweest voor een controle echo. Het knobbeltje was aanzienlijk kleiner geworden en alles zag er rustig uit. Ik hoef niet meer terug te komen.
  Lieve Andries, bedankt voor je hulp

 21. Ik kwam heel toevallig in aanraking met Andries. Ik had namelijk nogal veel angstklachten.Ook moest ik voor onderzoek en naar het ziekenhuis, zo bang was ik.Andries is bij mij geweest en heeft mij behandeld in het echt door aanraking en via mijn foto op afstand.Vervolgens moest ik weer voor onderzoeken en heb Andries mee gevraagd hij wilde dit graag voor mij doen ivm mijn angst.
  Een week later moest ik naar het ziekenhuis en je zult het niet geloven ik had totaal geen angst en voelde me zo krachtig.Ik heb Andries gebeld en gezegd dat ik dit klusje ziekenhuis dus wel alleen aan kon .Zo gezegd zo gedaan.Ik ben verlost van mijn angsten.

  Bij deze wil ik Andries enorm bedanken .Je bent een topper.

  Ik hoop dat hij nog vele mensen kan genezen net zoals hij bij mij heeft gedaan!

  liefs Thea.

 22. My name is Ngoc Loan and i live in New Mexico, my nephew was very sick. He had a fever of 104, we rushed him to the hospital and find out that he had a first stage of blood cancer. For couple month, my nephew just kept in and out the hospital. The doctor gave up with my nephew, the doctor said this white bloodcells level was too low that they can do enything. At the time Andries Sijtsema friended me, so we started to chat over Facebook and i told him about my nephew in Vietnam, told me to send my nephew pictures and he will pray and healed my nephew by putting his hand on the picture. At first i did not realy belifed, but it can not hurt to tried. Couple month later my nephew back to hospital again for a fever of 105 or 106, we thought we will loss him.
  Andries Sijtsema appeared again and he said he will pray more. A week later my nephew white bloodcells level went up to a normal level and the cancer was gone.
  The doctor cant explained, they said it is a mericle.
  Thank you Andries

 23. Hallo vriend ik ben ondertussen al een tijdje verder , en ondertussen is mijn bloed prop in mijn aorta op onverklaarbare wijze verdwenen. En ik vond het echt super dat gisteren bent komen kijken naar mijn optreden .en dat me tussen door nog even hebt kunnen behandelen .
  Je bent een topper. Groetjes mark elbers

 24. Ik kwam bij Andries voor buikpijn klachten en omdat ik in een jaar tijd drie miskramen had gehad. Inmiddels 9 maanden verder ben ik bevallen van een gezonde zoon! De dag nadat Andries bij mij is geweest is ons mannetje verwekt en gebleven. We zijn je zo dankbaar lieve Andries! Knuffel van ons, Noud, Anouk & Bodhi

 25. Heey vriend.
  Heey grote vriend sinds jij naar mij toe kwam zijn er toch wel wat aparte dingen gebeurd , zoals verstopte hoofd slag aders in mijn linker arm en waar de doktoren van zeiden “dat we alleen nog konden bidden dat de haarvaten een omweg naar de hand zullen vormen om deze te behouden . ”want de doktoren stonden machteloos.
  Ik kan niet anders concluderen dat door jou genezende kracht mijn hand gespaard blijft.ik hoop dat god jou nog even aan me laat werken zodat ik geestelijk ook iets stabieler word.
  en dat het bloed stolsel in mijn aortaboog ook verdwenen is.
  Ik vindt het ook fijn dat je mijn vrouw peggy tegelijk behandeld.
  in iedergeval bedankt vriend voor je hulp en toewijding tot nu toe .

  Dit bovenstaande heb ik ergens aan het eind van vorig jaar geschreven.
  ondertussen heb ik al weer nieuwe vorderingen, ik ben weer terug.ik werk weer volledig, mijn stem is weer helemaal hersteld.
  En de bloedprop in mijn aortaboog is bijna helemaal verdwenen.
  En ondanks dat mij aders in mij arm al ruim een half verstopt zitten kan ik mijn hand nog steeds gebruiken.
  En zorgt andries dat mijn harvaten het goed overnemen van de hoofdslag aders.
  super bedankt vriend
  je bent een topper!
  met vriendelijke groet Mark Elbers elvis tribute artist .

 26. Bericht inhoud:
  Ben geopereerd aan een dubbele hernia.
  Een aantal maanden na de operatie heel veel pijn, opnieuw door de scan weer een hernia.
  Gelukkig heb ik via mijn man Andries leren kennen.
  Hij wilde me wel behandelen en ik heb meteen een foto gestuurd maar tot mijn verbazing ging het steeds beter met mij.
  heb nu veel minder pijn en kan normaal weer functioneren.
  Andries je bent een mens met veel warmte en ik wil je graag bedanken voor wat je met je gave voor mij hebt gedaan en zo veel tijd aan mij hebt besteed wij hopen dat je nog heel veel mensen gelukkig kunt maken met deze gave.
  Nogmaals bedankt ook namens mijn man. je vrienden voor altijd.

 27. Mijn Voet,

  Geruime tijd geleden vertelde je mij, dat je iets met mijn voet had gedaan door middel van een foto, na een ernstige breuk. Ik wil je melden dat de orthopeed zei, dat ik een speciale schoen aan moest, dat werkt niet in de tropen, waar ik meestal woon…. Het is ongelooflijk, dacht kan nooit meer wandelen met dat gebrek. Ik loop weer 8 kilometer bergje op en af en gaat super, bijna weer de oude. Ik ben je sowieso dankbaar dat je mijn voet hebt behandeld en hou het op een wonderlijke genezing van jouw behandeling, het is heel bijzonder, bedankt ouwe makker. Marcel

 28. Vanaf mijn kindertijd kampte ik met migraine, een hardnekkige kwaal die bij ons in de familie veel voortkomt. Meerdere keren heeft Andries mij behandeld, eenmaal in consult en de andere keren per foto. Sindsdien blijven de migraine-aanvallen nagenoeg uit. Ik kan het soms niet helemaal geloven zo blij ben ik ermee. Andries, dank je wel! Ik zou je aan iedereen aanbevelen en wens je een mooie praktijk toe.

 29. Na het stoppen van het gebruik van de prikpil ivm kinderwens, bleef mijn menstruatie helaas weg.Ook na een jaar gestopt te zijn gebeurde er niets. Vorig jaar tijdens een weekje vakantie in Griekenland werd ik ziek. Overgeven en diarree, waarschijnlijk iets verkeerds gegeten. Mijn moeder die gewoon in Nederland zat vroeg Andries om hulp Door middel van een foto van mij. Na 2 uurtjes nadat Andries mij vanuit Nederland dmv een foto had behandeld, voelde ik mij stukken beter!! En ja hoor de volgende dag was mijn menstruatie weer op gang gekomen! Binnen een maand was ik zwanger en dat ben ik nu nog steeds!! 16 weken en alles gaat goed! Bedankt Andries! !

 30. Bij toeval op mijn pad gekomen en niet meer weg te denken uit ons leven (-; Andries is hier inmiddels huisvriend en huishealer (-; een bijzondere man, met het hart op de juiste plek en met een bijzondere gave. Hij behandelt me nu al geruime tijd wekelijks en ik kan niet anders zeggen dan dat ik me super voel (en er super uitzie!) Thank you Andries, we love you. x Annemarie de Vries-Postma

 31. Al 15 jaar heb ik problemen met mijn huid.Tot een vriendin tegen mij zij van ik weet iemand die misschien wel kan helpen ze vertelde mij een verhaal over Andries ik zei ja het zal wel ik geloof daar niet zo in.Toch ben ik met haar meegegaan naar Andries voor mij stond een enorme grote man ik vertelde hem mijn probleem en dat ik er mee moest leven ik heb een chronische huidkanker elke dag jeuk soms om gek van te worden en door het krabben kreeg ik wondjes soms grote wonden met als gevolg een infectie. Andries ging mij behandelen ik voelde een enorme energie door mijn lijf gaan.later heeft Andries mij via de foto ook behandeld.Mijn leven is op dit moment een stuk beter heb veel minder jeuk geen wonden meer die zijn gewoon geweldig genezen daarvoor heel hartelijk dank Andries dat je mij een deel van mijn leven hebt teruggegeven.

 32. Toen ik een paar maanden geleden een diagnose kreeg dat ik chronisch ziek was en moest leven met de pijn stond alles even stil.
  Toen hoorde ik via mijn zwager dat hij een vriend had, Andries, die een speciale gave had. We hebben contact opgenomen om te kijken of andries iets voor mij kon betekenen i.v.m. mijn pijn.

  ik heb door de behandeling, van andries minder pijn ik kan mij vrijer bewegen en word niet meer telkens gehinderd door mijn pijn.

  Andries super bedankt door u kan ik weer bewegen zonder elke dag pijn te hebben.

 33. Ik leerde andries op mijn werk kennen , we kwamen aan de praat en onze band groeide ik heb al jaren last van onderrug pijn en door de behandeling van andries ging dat steeds minder worden en ik kreeg ook veel meer energie door zijn aanwezigheid , tot op de dag van vandaag gaat het nog steeds goed met mij , bedankt daarvoor je bent een kanjer ,,, maar mijn verhaal stopt nog niet ook behandelde andries mijn kleinzoontje dat was vorig jaar januari , mijn kleinzoontje kwam in het ziekenhuis met een vermoedelijke hersenvliesontsteking maar na vele testen kwam er geen oorzaak van zijn ziek zijn , ik vertelde dit aan andries en hij heeft mijn kleinzoontje behandeld en die mocht na enkele dagen het ziekenhuis verlaten , de oorzaak van zijn ziek zijn is niet gevonden , maar hij verliet gezond het ziekenhuis dus weet ik genoeg , mijn dank is groot , je bent een kanjer en een goed mens en je hart is enorm groot voor je medemens !!!!

 34. Heey vriend.
  Heey grote vriend sinds jij naar mij toe kwam zijn er toch wel wat aparte dingen gebeurd , zoals verstopte hoofd slag aders in mijn linker arm en waar de doktoren van zeiden “dat we alleen nog konden bidden dat de haarvaten een omweg naar de hand zullen vormen om deze te behouden . ”want de doktoren stonden machteloos.
  Ik kan niet anders concluderen dat door jou genezende kracht mijn hand gespaard blijft.ik hoop dat god jou nog even aan me laat werken zodat ik geestelijk ook iets stabieler word.
  en dat het bloed stolsel in mijn aortaboog ook verdwenen is.
  Ik vindt het ook fijn dat je mijn vrouw peggy tegelijk behandeld.
  in iedergeval bedankt vriend voor je hulp en toewijding tot nu toe .
  je bent een topper!
  met vriendelijke groet Mark Elbers elvis tribute artist .

 35. Onlangs vroeg mijn vriendin of ik voor de gezelligheid niet met haar mee wilde naar een genezend medium. Vol lof was zij over deze bijzondere man. En begon als met een vriendin mee eindigde toch bijzonder. Na een heftige periode in mijn leven begon kreeg ik angstaanvallen. En geloof me de eerste keer dat ik een angstaanval kreeg dacht ik dat ik een hartaanval kreeg. Nu twee jaar later leef ik nog steeds met mijn angsten. Hoewel het de ene keer erger is dan de andere keer beheerst het mijn leven. Met een rijangst en een sociale angst ga je dingen uit de weg. Vlak voordat ik naar Andries ging kreeg ik een unieke nieuwe baan aangeboden. Daar had ik enorm veel zin in maar door mijn angst ontstond er ook veel stress want het betekenden autorijden en een onbekende plek. Toen ik met mijn vriendin mee was ontstond het idee dat Andries mij daar mee kon helpen. Het enige wat mij rest te zeggen is dat mijn angsten er af en toe nog zijn maar ik zit al weer een tijdje op mijn nieuwe werkplek waar ik iedere dag heen rij.

  Andries bedankt.

 36. Andries heeft mijn man behandeld voor een knieblessure waar hij erg veel last van had. Hij stond ingepland voor een MRI scan, maar heeft deze afgebeld omdat zijn knie helemaal pijnvrij is nu.
  Zelf had ik PAP3 en na behandeling van Andries was de uitslag een paar weken geleden PAP1. Tot slot heeft hij onze zoon behandeld, hij had regelmatig last van driftbuien en depressieve gevoelens. Hij is net als ieder kind natuurlijk nog wel eens boos, maar is nu veel rustiger geworden en niet meer depressief.

  Wij zijn heel blij met Andries zijn hulp!
  Wij waren eerst wel wat sceptisch, maar dat wij alle drie zo opgeknapt zijn zou wel heel toevallig zijn als dat niet door Andries komt!

  Dank je wel! x

 37. Wat bijzonder om zoveel verhalen te lezen/horen over wat God doet in de levens van deze mensen!
  Andries deelt de liefde van God uit! En daarmee zoveel positieve Energie dat mensen spontaan genezen! Wij hebben die Liefde ervaren nadat Andries ons fysiek had vastgehouden, maar ook daarna wanneer hij ons behandelde op afstand via foto.
  De trauma’s die wij meedragen zijn zachter geworden.
  Onze spierklachten zijn afgenomen en we voelden ons veel minder vermoeid, wat het gevolg was van langdurig rouwen.
  Maar waar we het meest van onder de indruk waren was de Liefde van God waarmee we overspoeld werden! Een stukje hemelervaring op aarde!

 38. Mijn ervaring met Andries is buiten dat we al goede vrienden waren voor zijn gave, hij bij mij heel veel klachten heeft weggenomen. Bijvoorbeeld de pijn die altijd prominent aanwezig was in mijn linker been en onder rug, maar ook het gevoel van onrust wat geregeld voorbij kwam! Daarnaast behandeld hij ook mijn kleinkinderen met groot succes waar ik hem ontzettend dankbaar voor ben. Hoe fijn is het als een kind altijd heimwee heeft gehad nu lekker relaxed gaat logeren! Ik ben Andries ontzettend dankbaar en waardeer het dan ook ten zeerste als hij ons weer behandeld heeft! Andries, je bent onze grote vriend en rots in de branding! Trots en blij dat je ook voor zo velen andere mensen zo veel kan betekenen! You’re one of a kind!!

 39. Mijn ontmoeting met Andries begon met een nestje pups.
  In het telefoontje wat vooraf ging vertelde ze me dat er gezocht werd naar een reu.
  Ik heb al veel gezien met pups die uitgezocht worden door hun toekomstige baasjes,maar dit had ik dus nog nooit gezien,een blik van Andries en de pup was genoeg,alleen was dit geen reu maar een teefje,probeer het je eens voor te stellen een kale boomlange man die helemaal ingepalmd werd door een kleine pup…nou wie zegt dat liefde op het eerste gezicht niet bestaat heeft het mis helemaal mis.
  In deze periode ging het helemaal niet goed met me,veel ellende gehad met een ex,wat weer maakte dat verdriet uit het verleden weer de kop op stak,ik mag gerust spreken van een hele zwarte periode.
  maar je weet wat ze zeggen life goes on.
  Nadat Andries een paar dagen later Grietje kwam ophalen met zijn zoon,pakte Andries mijn schouder vast bij het afscheid…..en daar gebeurde iets wat ik niet onder woorden kan brengen.
  Maar in de loop van de dag kwamen er zoveel emoties…opgekropte emoties los….wat me zo`n enorme opluchting gaf…letterlijk lucht…ik zag ook alles niet meer zou grauw om me heen,ik kon weer genieten van de zon op mijn gezicht..zoveel positiviteit had ik in geen jaren meer gevoeld…een boost zeg maar.
  Nu kampte ik al jaren met een zere onderrug zo`n pijn-punt wat iedere week wel de kop op stak soms zo erg dat ik niet kon lopen,te veel stress was de conclusie,je kent het wel.
  Tot ik Andries belde met het verzoek om eens te kijken of hij iets kon betekenen.
  Bij dag 2 kon ik gewoon normaal uit mijn bed stappen wat ik al maanden niet meer kon,en ik had die nacht voor het eerst in jaren 6 uur aan een geslapen,en waar ik nog het meest blij om ben is dat de pijn-punt nu ook helemaal is verdwenen..
  ik sta echt helemaal verbaasd hij heeft me op afstand via mijn foto behandeld en ik ben pijn vrij…

  Andries dat je bijzonder bent dat kan iedereen hier lezen,maar wat het nog meer bijzonder maakt is hoe mensen elkaar kunnen ontmoeten in het leven,totale vreemden zijn van elkaar en er direct een bepaalde goede energie is.

  ik wil danken voor wat je voor me hebt gedaan !

 40. Dit is het verhaal van koe nummer 225.
  Deze koe lag al 3 weken in het land, zonder op te kunnen staan, de boer zei dat ze haar kruisbanden had verrekt met uitglijden in de stal, ik vroeg, mag ik haar helpen door handoplegging, hij zei, als ze je toelaat dan ga je, je gang maar, ze liet het toe dat ik haar aanraakte en behandelde haar de volgende dag ook, als ik haar aanraakte, dan ging ze lang uit liggen met haar hals en kop vlak op de grond, helemaal relaxed en die ochtend snoof ze aan mijn gezicht en kreeg ik een lik in mijn gezicht, fantastisch gewoon, ik hoopte dat het goed kwam,
  De dagen er na bij mijn vriendin geweest en ze luidde al keelklanken als ik mijn auto uitstapte, ze probeerde 2 keer op te staan het lukte niet en hield ze het voor gezien, maar had haar wel 30 liter water gegeven die ze gretig opdronk, of ze vooruitging was moeilijk te zeggen, maar had wel een goede band met haar en ze was nog heel levendig en at en dronk goed.
  Boeren uit de buurt, hadden mij inmiddels verteld, dat het tijdverspilling was, want een koe met dit probleem, staat nooit meer op en wordt dan ook naar de noodslagerij gebracht, ik dacht waarom laat deze boer haar dan leven. Ze bleek drachtig te zijn van een kalf.
  Had haar de rest van de week behandeld via een foto, die ik van haar had gemaakt.Precies een week later, kwam ik aanrijden en zag dat er wat commotie was rond de koe, het wonder was geschiedt, ze stond weer en was aan het grazen, ze liep nog wel moeizaam, want haar spieren waren natuurlijk stijf, maar ze liep, ik kon mijn geluk niet op en tranen van vreugde liepen over mijn gezicht.
  Nog een week later, kon je niet zien of ze ooit wat gemankeerd had, echt een wonder, 1 van de velen, die ik al heb mogen aanschouwen

 41. Hallo Andries,
  Hier is onze verhaal:

  Ik en mijn zoontje zijn bij Andries gekomen omdat mijn zoontje heeft ASS en ik ADD en last van depressie. Het is heel bijzonder en indrukwekkend hoe snel wij al een verschil voelde. Mensen van onze omgeving zeggen dat mijn zoontje lijkt op een andere kind, zo rustiger en aanwezig.
  Wanneer Andries voelt dat je weer behandeld moet worden, hij doet het via afstand met een foto. Hij weet het precies wanneer je nodig hebt. Soms had ik zo moeilijk en was niet eens bewust hoe erg hulp ik nodig had en kreeg ik een bericht dat wij behandeld werden en voelde meteen opgelucht en beter.

  Andries, heel erg bedankt voor de hulp tijdens zo moeilijke tijden.

  Met vriendelijke groeten,
  A de B uit W

 42. toen Andries voor het eerst bij mij thuis kwam, was wonderbaarlijk
  , we kwamen uit het niets uit over geloof en vertrouwen was zo mooi en apart wat er gebeurde dat ik het nooit meer vergeet
  zelf heb ik te veel om op te noemen en dokters hadden niet zo veel goed over hoe en wat . op 1 moment legt Andries zijn had in mijn zij en ik zeg he ik voel je hand , waarop hij droog antwoord is toch normaal. toen heb ik hem vertelt dat ik al jaren geen gevoel aan mijn linker kant heb dus voor mij niet normaal was . zins hij als vriend in mijn leven is en hij mij ook nog eens behandeld leef ik zonder pijn dat is voor mij een openbaring na al die jaren .God bless de hands of Andries ben blij dat ik van zijn wonder mee mag genieten en dat ik tot zijn vrienden mag behoren Andries bedankt

 43. Andries, wij kennen elkaar al geruime tijd en zien elkaar hoogstens 2 tot 3X per jaar, toen jij bij ons een bakje kwam drinken, vertelde jij over de verschijning die jij had gezien bij jou thuis en dat je vanaf dat moment anders voelde en dat je al wat mensen had geholpen met lichamelijke klachten, ik dacht, misschien kan hij mij ook helpen.
  In 1992 heb ik een hersenbloeding gehad en heb sindsdien altijd last gehad van hevige hoofdpijn, niet voortdurend maar wel dagelijks en ook wel weken lang, hier heb ik de afgelopen 21 jaar dozen vol medicatie voor geslikt en op de dag dat jij hier was, had ik al flink wat medicatie tot mij genomen en stond gelijk open voor jouw hulp. En geholpen heb je mij!! Je hebt mijn vrouw toen ook geholpen met haar pijnlijke schouder, de volgende dag heb ik jou gebeld, dat ik hoofdpijn vrij was en dat mijn vrouw sinds lange tijd weer op haar slechte schouder had kunnen slapen.
  Het is nu anderhalf jaar geleden en heb tot op heden geen hoofdpijn meer gehad. Het mag duidelijk zijn Andries, dat ik jou daar eeuwig dankbaar voor ben en hebben veel bewondering voor hoe jij in het leven staat voor jouw bereidwilligheid om je medemens te helpen, zoals jij altijd zegt, het draait allemaal om liefde.
  Het ga je goed, tot gauw.
  M

 44. mijn tweeling had kinkhoest,en kon volgens de arts wel 6 weken aanhouden.ze hoesten zo erg dat ze kokhalzend rood aanliepen..Andries was toevallig in de buurt, en zegt ik help ze wel..na un 10 minutende durende sessie per kind, was het klaar, het werdt eerst erger vooral snachts, maar de volgende dag werden we wakker 0m 10 uur..en sliepen ze nog, en de kink hoest was weg..geloof me, ik ben zelf ook beduusd.ben vrij nuchter persoon en sceptisch, maar ik ben om..het is een godswonder..Andries heeft ook mij en mn vrouw behandeld, en ik ben veranderd in mn doen en laten, was depri, en down, maar nu positief en blij vroeg wakker fit..en dankbaar voor het mooie leven..Andries bedankt maat…xxx

 45. Ik weet niet meer wanneer maar andries kwam bij mij thuis
  Ik weet nog dat hij achter mij kwam staan en me even vast hield omdat hij voelde dat ik dat op dat moment nodig had.
  Het is bijna niet te beschrijven wat ik toen voelde
  Maar het leek nog het meeste alsof twee grote engelenvleugels mij omsloten en beschermden en lieten mij iets voelen wat ik nog nooit gevoeld had liefde en puurheid en de mooiste zin
  Dat moment die paar minuten neem ik de rest van mijn leven mee tot ik het weer zal voelen in het licht
  Andries dit moment waar ik vaak aan terug denk geeft mij een geweldige kracht en ben heel dankbaar dat ik jou mocht leren kennen
  Dikke kus x

 46. Door een toeval kwam jij erachter dat ik astma heb, want er kwam een lading medicijnen binnen die bestemd waren voor mijn astma aandoening. Je bedacht je geen moment en zei, daar kan ik je mee helpen met Gods kracht als jij het ook wilt. Natuurlijk wilde ik dat en sindsdien heb jij mij via een foto op je mobiel geholpen. Ik moet wel zeggen dat ik voordat jij mij hielp altijd een of twee keer per jaar wel een luchtwegontsteking had, maar sindsdien heb ik geen luchtwegontsteking meer gehad of iets wat daarop leek. Dus bij deze is mijn dank aan jou en natuurlijk aan degene die jou stuurt heel groot, temeer omdat ik als ik een luchtwegontsteking had, ik erg veel medicijnen moest slikken en het een langdurige kwestie was voordat de ontsteking overwonnen was. Ik wens jou verder heel veel succes met alles wat je hierin wilt en gaat doen.

 47. 47 jaar oud en een versleten heup. Elke dag pijn en steeds minder mobiel. Tot Andries mij behandelde. Een jaar lang heeft hij mij echt verlicht van de pijn en ervoor gezorgd dat ik toch nog normaal kon blijven functioneren. De aandoening kon hij natuurlijk niet wegnemen, maar wel draaglijk maken. De versleten heup werd uiteindelijk vervangen en tijdens mijn revalidatie heeft Andries mij erg veel steun geboden en mijn genezing versneld door mijn pijn weg te nemen. Nu functioneert de heup weer als nooit te voren en wanneer ik eens een mindere dag heb voelt Andries dat direct aan en behandeld mij op afstand. Ik ben enorm blij met zijn steun.

 48. Na een ongelukkig val tijdens het voetballen bleek mijn zoon een gebroken knie te hebben. Erg veel pijn en een erg teleurgesteld kind omdat we op vakantie zouden gaan naar Turkije. Maar ja, een kind met een been in het gips in 40 graden, dat wil je hem niet aan doen. Omdat Andries mij al een tijd met succes behandelde besloot ik hem op de hoogte te stellen van de situatie van mijn zoon. Ik heb Andries foto’s gestuurd van hem en hij heeft hem meerdere malen op afstand behandeld. Na een week terug naar het ziekenhuis voor foto’s van de knie en alsof er een wonder was gebeurd bleek de knie genezen. Artsen stonden er versteld van. Het gips mocht eraf en wij konden toch nog naar Turkije. Hij heeft nooit meer last van z’n knie gehad.

 49. Ik wil je hartelijk bedanken voor je inzet en hulp wanneer ik weer eens
  pijn in mijn nek heb. Op afstand kun je door middel van mijn foto zorgen dat de pijn afneemt, het is echt ongelooflijk. Je bent een aardige man met het hart op de juiste plaats, je staat altijd voor iedereen klaar. Ik hoop dat je de waardering en aandacht krijgt die je verdiend en dat wij nog jaren goede maatjes blijven. Veel liefs

 50. Bij deze willen mijn moeder en ik je bedanken voor de behandelingen die je ons op afstand hebt gegeven en die ons van onze klachten heeft verlost. Zoals je weet waren mijn moeder en ik op vakantie in spanje en werden we beiden geplaagd door rugpijn. Nadat wij jou een foto van onszelf hadden gestuurd heb je ons behandeld. Binnen de kortste tijd waren we allebei van onze rugklachten af en konden we pijnvrij van onze vakantie genieten. Daarnaast heb je mij van mijn migraine afgeholpen. Ik ben nu al maanden hoofdpijn vrij. Ik kan je niet zeggen hoe blij ik daarmee ben. Ik hoop dat je nog veel mensen met je gave kunt helpen.

 51. Dit voorjaar heb je onze hond Juno een American Staffort behandeld. Juno was erg onrustig en lag veel te trillen in de mand. Na jou bezoek bij ons thuis, en latere behandelingen via de foto hebben zeker geholpen. Juno is nu veel rustiger, en is in huis een stuk rustiger geworden.

 52. In paniek!! De onderzoeken wezen uit dat er een kwaadaardige plek in mijn rug te zien was na een MRI . Oncologie wilde sarcoom ( ook wel vliegende kanker genoemd) uitsluiten. Volledige paniek!! Voordat er ook maar iemand op de hoogte was heb ik intuïtief Andries gebeld. Andries heeft mij gelijk behandeld en daarna meerdere malen. Het laat zich raden…. De uitslag was; de radioloog heeft opnieuw gekeken en stelt de diagnose bij ; geen kwaadaardige plek meer te vinden. Daarna heeft Andries mij laten voelen wanneer hij mij aan het behandelen was. Tintelingen in de armen en een vlaag energie. Ik ben zo vreselijk blij met deze man en zijn gave !! Andries, dank je wel!

 53. Via een goede vriendin hoorde ik van Andries zijn gave en ik besloot hem te vragen te helpen. Ons zoontje van nu bijna 8 maanden werd 5 weken te vroeg geboren en heeft veel in het ziekenhuis gelegen de eerste drie maanden van zijn leven. Later bleek dat hij ook nog koemelkallergie had.

  Andries heeft een aantal dagen onze zoon intensief behandeld op afstand en hield mij daarvan op de hoogte. Dit gaf een fijn/warm en vertrouwd gevoel. Het gaf ons maar vooral hem veel rust en dat had hij ook ontzettend nodig op dat moment! Andries bedankt voor deze bijzondere Hulp voor onze nu kerngezonde zoon!

Laat een verhaal achter

* Het verhaal wordt geplaatst na goedkeuring